Polityka Prywatności / Regulamin / Polityka Cookies - TuNocuje.pl

Resetuj hasło

Kliknij aby przybliżyć
Ładowanie Map
Nie znaleźliśmy żadnych wyników
Otwórz Mapę
Znajdź i Zarezerwuj
Wyszukiwanie Zaawansowane
Twoje Wyniki Wyszukiwania

Polityka Prywatności / Regulamin / Polityka Cookies

Regulamin płatności w serwisie

Dane Właściciela Serwisu:

  • Właścicielem serwisu jest F.H.U. Lin-Art z siedzibą w Knurowie ul Ziętka 10c/6 NIP 9691496450

Procedura składania zamówień i czas realizacji:

  • Wykupienie pakietu dostępne jest po zalogowaniu do panelu klienta, po złożeniu zamówienia na adres mailowy zamawiający otrzyma link aktywacyjny pakietu
  • Pakiet można także wykorzystać w innym terminie.
  • Dostępne (zakupione) pakiety widoczne są w panelu klienta w zakładce „Pakiety do aktywacji”
  • Po kliknięciu w link aktywacyjny, pakiet zostaje aktywowany natychmiastowo i zakupione usługi pozostają aktywne zgodnie z wybraną wersją pakietu
  • Serwis wystawia faktury bez VAT. Kwota netto = kwota brutto

Reklamacje:

  • W przypadku problemów podczas zakupów pakietów lub jej aktywacji, reklamacje i zgłoszenia można kierować na adres: kontakt@tunocuje.pl lub telefonicznie 537975777.
  • Czas realizacji problemu zależny jest od stopnia jego zawiłości, jednak Serwis gwarantuje rekompensatę czasu niedostępności usług poprzez odpowiednie wydłużenie dostępności zakupionych usług.

Anulowanie / Odstąpienie od umowy:

  • W przypadku sprzedaży usług świadczonych drogą elektroniczną oraz wykupienie miejsca reklamowego odstąpienie od umowy nie ma zastosowania.

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

1. Serwis internetowy TuNocuje.pl zapewnia ścisłe przestrzeganie obowiązujących przepisów prawa dotyczących prywatności użytkowników i ochrony ich danych osobowych. Zobowiązanie Serwisu wynikające ponadto z zasady poszanowania praw osobistych zmierza do budowania i utrzymywania zaufania każdego użytkownika.

2. Gromadzone dane osobowe obejmują wszelkie informacje udostępniane tak w procesie rejestracji, jak i dalszych etapach użytkowania Serwisu. Dodatkowo nasze serwery rejestrują informacje udostępniane przez przeglądarkę użytkownika w trakcie przeglądania stron internetowych.

3. W procesie doskonalenia Serwisu i dostosowywania jego funkcjonalności dla potrzeb wszystkich użytkowników zbierane dane mogę być przekazywane również podmiotom współpracującym z Serwisem. Jednocześnie wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów zarówno Serwis jak i osoby trzecie mogą przesyłać użytkownikom treści reklamowe i marketingowe w zakresie ich działalności.

4. Pełne korzystanie z Serwisu możliwe jest po zalogowaniu i po wprowadzeniu odpowiedniego hasła zabezpieczającego przed możliwością uzyskania danych przez osoby trzecie. Hasło wprowadzone przez użytkownika powinno być skonstruowane w sposób możliwe bezpieczny, aby wykluczyć niebezpieczeństwo jego przejęcia przez osoby nieuprawnione.

5. Serwis nie odpowiada za zabezpieczenie danych osobowych samodzielnie udostępnianych przez użytkowników i dane te nie są objęte Polityką Prywatności.

6. Administratorem danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r. nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami). jest TuNocuje.pl F.H.U. Lin-Art z siedzibą w Knurowie przy ul. Ziętka 10c/6, 44-196 Knurów.

7. Każdy użytkownik, którego dane osobowe zostały udostępnione, ma prawo do ich przeglądania i aktualizowania.

8. Dla korespondencji użytkownika z Administratorem przeznaczony jest adres email kontakt(at)TuNocuje.pl, na który można przesyłać wszelkie informacje, uwagi czy też zastrzeżenia związane z gromadzeniem i przetwarzaniem danych osobowych.

9. Zabezpieczenie danych osobowych użytkowników Serwisu zagwarantowane jest bezpiecznym i stabilnym systemem ochrony danych stosowanym przez Administratora.

10. W serwisie wykorzystywane jest Google Maps API(s). Z racji jego wykorzystania Użytkownika również dotyczy polityka prywatności Google.

 

 

POLITYKA COOKIE’S

. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu TuNocuje

4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
c) utrzymaniu sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
d) lepszemu dopasowaniu reklam wyświetlanych w Serwisie.

5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

6. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
e) „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

8. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

9. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.

 

Skomentuj

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany.